Професионално обучение

SlimCity предлага безплатно професионaлно обучение за всеки закупен апарат, водено от специалисти.

Професионалното обучение е изключително важно за правилната работа с апаратурата и постигането на максимално ефективни резултати. Дори и най-скъпите апарати, неизползвани правилно, не дават добри резултати. Най-качествените процедури се дължат 50% на високо класна апаратура и 50% на способността за работа на оператора с оборудването.

SlimCity осъществява следпродажбена поддръжка, която включва не само подробен теоретичен инструктаж по техническа безопастност и методология на работа с апаратурата, но и практическа подготовка за ефективно използване на новата техника.

Обученията се провеждат както в нашите офиси, така и на място, където се осъществява вашата практика. Обучението има за цел да се усвоят принципите на работа с апаратурата, да се изучат техниките на провеждане на процедурите и детайлно да се разяснят основните апаратни методики. След преминатото обучението се издава сертификат.

Програмата на обучението включва:

1. Техники на безопастност по време на работа с оборудването.
2. Теоретична част.
3. Практичиска част.

Професионалното обучение, което предлага SlimCity ви позволява с лекота да започнете да предоставяте услуги, свързани с апаратурата даже и да нямате опит в тази сфера.