Запиши се за email бюлетина на SlimCityX

Получавай първи информация за нови продукти, събития и големи промоции

За нас
 За марката SlimCity 

Slim City е  марка,  която олицетворява модерните технологии в козметичните и естетичните процедури. Slim City е синоним на качество и надеждност на достъпни цени и лидер в бранша на козметична апаратура. Техническият отдел на Slim City прави постоянни и точни изследвания, за да подбере най-ефикасните технологии, които се прилагат в областта на естетиката.


Изборът на материали и електронен дизайн се извършват според международни стандарти за качество, за да се гарантира перфектна функционалност и пълна безопасност. Експерти по медицинска физика на Slim City извършват непрекъснати консултации и помагат на всеки клиент да подбере най-подходящата апаратура и да инвестира правилно.


 Собствен високотехнологичен сервиз 

Нашата цел е с помощта на висококвалифицирани специалисти и професионална диагностична апаратура да осигурим на своите клиенти безаварийна работа с козметичните апарати. Всеки апарат преминава през серия от тестове от нашите инженери преди да бъде доставен до клиента. Ние поемаме всички транспортните разходи от клиента до сервиза и обратно в рамките на гаранционния период.


 Резервни части 

Благодарение на голямото количество артикули, винаги поддържани на склад (компоненти, аксесоари и резервни части за апаратурата на Slim City), компанията осигурява ефикасна и квалифицирана поддръжка в рамките на 3 работни дни или предоставя оборотна апаратура.


 Клиентска поддръжка 

Основната цел на Slim City е удовлетворението на клиентите, затова предоставяме квалифицирана следпродажбена поддръжка. Нашият персонал винаги е на разположение да помогне с подробна информация за най-доброто използване на оборудването и методи за постигне на оптимални резултати. 


 Техническа помощ 

В случай на повреда или неправилно функциониране на закупен апарат Slim City го взима в рамките на 24 часа от искането за помощ, като осигурява бързото му връщане към клиента в перфектно функциониращо състояние. Навременната поддръжка и задължителната диагностика позволяват да се запази ефективността на оборудването през годините.


 Гаранция 

Всички професионални апарати на Slim City имат 2 години гаранция в съответствие с условията, установени в гаранционния сертификат. Slim City предоставя оборотна апаратура за срока на отстраняване на неизправностите. След първата година на работа със закупения апарат Slim City подарява  безплатна диагностика и консултация за работата на оборудването. 


X