Запиши се за email бюлетина на SlimCityX

Получавай първи информация за нови продукти, събития и големи промоции

RF Термаж - SlimCity 206

RF Термаж - SlimCity 206
Click image for Gallery
  • Код: SlimCity 206
  • Наличност: Налично
  • 2 690.00лв.
    1 600.00лв.
X
Заявка за консултация
+
-

TBI Bank
Кредитен калкулатор

Фракционният радиочестотен лифтинг, познат още като Термаж, е модерна и високо ефективна технология за лифтинг и заличаване на бръчките. Това е напълно неинвазивна процедура, която стяга кожата и подобрява контура на лицето.
ПРЕДИМСТВА на SlimCity 206

1. Апаратът е оборудван с 4 матрични глави с различна големина, подходящи за различни участъци;

2. Висока и подобрена енергийна мощност, която има 8 степени на регулиране;

3. Възможност за регулиране на продължителността на процедурата – максимум до 30 мин.;

4. Предоставя неинвазивна терапия с дълготрайни резултати;

5. Компактен и удобен за употреба апарат.


RF Термаж е бърза и неинвазивна процедура без странични ефекти. Тя стяга кожата и оформя контура на лицето. Специално проектираният накрайник нагрява долния слой на кожата, известен като дерма.  Тази топлина активира синтезирането на нов колаген – процесът се нарича неоколагенеза. Новият колаген прави кожата по-стегната и по-повдигната и подобрява цялостната и структура. За разлика от някои други технологии, тази процедура е подходяща за всички типове и цветове кожи. SlimCity 206 загрява голям обем от колаген в дълбоките слоеве на кожата и основната тъкан. Новообразуваният и ремоделираният колаген допълнително стягат кожата и я правят по-здрава, по-гладка и с по-младежки вид. 

Процедурата RF Термаж фокусира цялата радиочестотна енергия, за да предизвика естествените процеси на организма за регенерация. Топлинната енергия, която се генерира лекува дълбоките тъкани като предпазва повърхността на кожата и предоставя максимален комфорт по време на терапията. 
Специално проектираните приставки доставят уникална радиочестотна технология, която безопасно загрява дермата на дълбочина 2.6 - 3 mm, където са богатите на колаген слоеве на кожата. Топлината укрепва съществуващия колаген и стимулира образуването на нов колаген с течение на времето, което намалява увисването, подновява контура и подобрява гладкостта и текстурата на повърхността на кожата.

Когато RF енергията активира кожните тъкани, температурата на подкожната мастна тъкан е 8 пъти по-голяма от тази на кожната тъкан, мастните тъкани омекват, свиват се и се разрушават след като погълнат енергията. Процедурата прави кожата по-еластична.


ДИЗАЙН

1. Ергономичният дизайн на работния накрайник  прави терапията удобна и комфортна.

2. Апаратът е снабден с 4 приставки - 10 mm * 10 mm за зоната около очите; 15мм * 15мм за зоната на лицето; 20мм * 20мм и 22мм * 22мм за ръцете и тялото.

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БИПОЛАРЕН RF И ФРАКЦИОНЕН RF


При биполарния RF и двата електрода, този който изпраща енергията и този, който я приема са част от работния накрайник. Когато системата е включена, протичането на ток в накрайника е "U" образно и дълбочината на основата на "U" се ограничава до половината от разстоянието между електродите (виж фиг. по-долу). Основният проблем при процедурите за подмладяване с класически RF e ограничената дълбочина, до която достига енергията. Затова при тези методи са необходими повече терапии или много голяма мощност, която може да бъде болезнена. 


Фракционният RF освобождава голямо количество енергия на множество малки порции. Поради тази причина организмът не може да реагира така както реагира при освобождаване на същата енергия наведнъж и това предпазва кожата от изгаряне. По този начин се усвоява голяма енергия без риск от увреждане на кожата. Това дава възможност да се постигнат по-добри резултати. Енергията се доставя на подкожно ниво чрез бързо сканиране в точки, за да активира положителните и отрицателните йони в клетките, което предизвиква триене и се създава топлина. Тя загрява колагена в тъканта, стимулира регенерацията на клетките, ускорява циркулацията на кръвта в дермата, прави кожата по-здрава и еластична.ПРИЛОЖЕНИЕ


Очи – заличава финни линии и бръчки, изглажда несъвършенствата на горните и долните клепачи и прави очите да изглеждат млади и отпочинали.


Лице - повдига увиснатата кожа, изглажда фините линии, бръчките, стяга кожата и я подмладява, намалява пигментацията и коригира белези.


Тяло - повдига отпуснатата кожа и изглажда нежелани издатини и вдлъбнатини, намалява целулита. Подобрява васкуларната и лимфната циркулация.


РЕЗУЛТАТИ
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

RF Накрайник: 1 бр. с 4 приставки

RF Тип: Fractional RF/Thermage RF

RF честота: 6MHz

RF режим: импулсен и непрекъснат

Волтаж: 220V 50/60Hz

Размер опаковка: (cm) 30*30*15

Тегло: 2Kg 


Този апарат е с 2 години гаранция, безплатна доставка, професионално обучение, сертификат за обучението, съдействие при изготвяне на рекламна стратегия и непрекъсната клиентска поддръжка.

 

За повече информация може да заявите Безплатна Консултация от нашия нов бутон по-горе или да се свържете с нашите Експерти по Медицинска Физика на 0877 555 111.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
X