Запиши се за email бюлетина на SlimCityX

Получавай първи информация за нови продукти, събития и големи промоции

Високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU) с 3 касети

Високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU) с 3 касети
Click image for Gallery
  • Код: SlimCity 095
  • Наличност: Налично
  • 9 200.00лв.
    6 700.00лв.
X
Заявка за консултация
+
-

TBI Bank
Кредитен калкулатор

Високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU)

Използва 3 касети за достигане до всички подкожни нива

Предлага цялостно анти-ейджинг решение - лифтинг и контуриране на овала на лицето


Същност:

Високоинтензивният фокусиран ултразвук (HIFU) доставя директно топлинна енергия в кожата и подкожната тъкан, която регенерира кожата, като стимулира нейното обновяване и производството на колаген и по този начин подобрява структурата и и намалява увисването. HIFU буквално постига резултати както при подлагане на фейслифтинг или бодиконтуринг, но без инвазивна хирургия или инжекции. А най-големият плюс на процедурата е, че след нея не се налага възстановителен период и веднага може да върнете към ежедневните си задължения. Терапията постига еднакво добри резултати при всички цветове и типове кожа за разлика от лазерите и интензивните импулсни светлини.
Дълбочината на проникване на HIFU енергията е от 1,5 до 4,5 мм (SMAS). SMAS-слоят се намира непосредствено под подкожната мастна съединителна тъкан и свързва мимическите мускули на лицето с дермата. SMAS-слоят служи за поддръжка на меките тъкани на лицето, като ни защитава от гравитационното стареене (отпускане на кожата). С течение на годините, когато нивото на SMAS намалява, кожата на човека става повехнала и увиснала, образуват се бръчки и гънки. За да се получи ефективен лифтинг на кожата, е нужно да се въздейства върху колагеновите влакна в дълбоките слоеве на кожата на ниво SMAS.    
SlimCity 095 предлага абсолютно неинвазивно третиране на SMAS слоя. Всяка единична енергийна точка, която излъчва апаратът достига 65-70 градуса, най-добрата температурата за постигане на оптимални лифтинг резултати, без риск от кожни наранявания. 


Кога се наблюдават видим резултати?

Има две фази на корекция след HIFU процедурата - колаген контрактура и колаген стимулацията. Първият е колаген контрактура, която буквално се случва веднага след процедурата. В резултат на това много пациенти забелязват една фина, но и различна, подобрена визия на външния си вид в рамките на няколко дни след лечението. Но по-впечатляващ ефект има колаген стимулацията. Това е така, защото кожата реагира на точкови термични травми, които се осъществяват посредством процедурата в дълбоките тъкани като започва производство на нови колагенови влакна. Образуването на колагенови влакна може да отнеме няколко месеца, така че същинските крайни резултати от HIFU терапията може да се наблюдават до 6 месеца.


Предимства на Slimcity 095:

Оборудван с три работни касети (1,5 мм, 3,0 мм, 4,5 мм), действащи точно  на определена дълбочина в кожата. Може да се поръча допълнително 13 мм за тяло.

Чрез топлинен ефект стимулира производството на  колагенови влакна. Резултатът е много по-добър, отколкото с всяка друга технология за неинвазивен лифтинг, позната до този момент.

Дълготраен ефект – от  12-24 месеца.

Абсолютно неинвазивен – може да се завърнете към нормален начин на живот незабавно.

Лесен и достъпен за употреба.
Приложение:

Лифтинг и стягане на кожата

Повдигане на клепачите

Отстраняване на бръчки

Оформяне на линията на челюстта

Премахване на двойна брадичка


Технически характеристики:

Енергиен източник: HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Енергия: 0.1~3.0J

Касети: стягане, повдигане и лифтиране (4,5 мм дълбочина); премахване на излишните мастни натрупвания и затваряне на по-дълбоките пори (3 мм);

заглаждане на повърхностни бръчки и цялостно освежаване и избистряне на кожата, затваряне на порите и премахване на акнето (1,5 мм)

Интервал: 1.5mm/2mm/2.5mm/3.0

Брояч на импулсите: < 10,000 shots

Дължина на шота: 30mm (Adjustable 10mm/20mm/30mm)

Волтаж: 220/110 V

Тегло: 10 kgТози апарат е с 2 години гаранция, безплатна доставка, професионално обучение, сертификат за обучението, съдействие при изготвяне на рекламна стратегия и непрекъсната клиентска поддръжка.

 

За повече информация може да заявите Безплатна Консултация от нашия нов бутон по-горе или да се свържете с нашите Експерти по Медицинска Физика на 0877 555 111.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
X