Запиши се за email бюлетина на SlimCityX

Получавай първи информация за нови продукти, събития и големи промоции

Политика на търговеца

ПОЛИТИКА ЗА ОТКАЗ НА КАРТОДЪРЖАТЕЛ ОТ НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА (СРОК, НЕУСТОЙКИ) - Поръчка направена  на нашия онлайн магазина (WWW.SLIMCITYBG.COM), можете да анулирате в рамките на същия ден, като ни изпратите писмено вашият отказ на slimcitybg@gmail.com  или позвъните на някой от посочените телефони.
ПОЛИТИКА ЗА ДОСТАВКА НА СТОКИ / ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ - Доставките се извършват до 3 работни дни, за продукти , които са налични на склад. За останалите продукти доставката е в рамките на 30 работни дни след извършено плащане.
  За поръчки под 200.00 лв. доставката е 5.00 лв.
  За поръчки над 200.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.
ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ - Стоката може да бъде върната в рамките на 15 календарни дни, освен ако не е споменато в нашата политика на връщане, за конкретни изключения.
ПОЛИТИКА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ (ЧАСТИЧНО ИЛИ ПЪЛНО) НА СУМИ - .Възстановяването на сумата ще се осъществи спрямо избора Ви на плащане (кредитна карта, Банков превод или Наложен Платеж) в рамките на 10 работни дни след получаване на върнатата стока. В случай, че плащането е направено с банкова карта,Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 10 работни дни.Транспортни такси ще бъдат приспаднати от възстановяването, освен ако връщането е в резултат на грешка от WWW.SLIMCITYBG.COM. Моля, обърнете ВНИМАНИЕ, че продуктите трябва да бъдат върнати в изправен търговски вид и не нарушена опаковка за пълно възстановяване на сумата.
Други политики на търговеца - При покупка на стойност над 3000,00лв. доставката на апарата се извършва лично от търговеца, до обект определен от клиента. В цената е включено безплатно инсталиране на апарата и обучение за работа с него. Осигурява се също пълна поддръжка на апарата в сервиза на търговеца, спрямо гаранционните условия.
Гаранционни условия:
2 години гаранция за всички апарати!
Подписването на договор за поупко-продажба означава приемане на гаранционните условия.
Гаранционният срок започва да тече от датата на подписването на договора за поупко-продажба.
Гаранционното обслужване се извършва само когато апаратурата е в оригинална опаковка и пълна окомплектовка, вкючително, кабели, документация и т.н.
Гаранцията не се признава в случай на:
Неcпазване на указанията за експлоaтация, съхранение и съпровождаща документация;
Повреди, настъпили при транспортиране, механични увреждания на корпуса или дисплея;
Опит за отстраняване на дефекта от неупълномощени лица;
Повреди, настъпили вследствие на природни бедствия (гръмотевици, наводнения, земетресения, пожари и др.), от токови удари, от попадането на течности и инсекти в изделието и др.;
Използване на апаратурата съвместно с други неизправни или несъвместими модули и устройства;
В упоменатите случаи дефектите са отстраняват за сметка на клиента или му се връщат в същия вид.
ПРЕПОРЪКИ ЗА ПРАВИЛНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ
1. За правилната и безопасна употреба на закупената от Вас апаратура, моля прочетете внимателно ръководството за експлоатация, което получавате с Вашата покупка;
2. Апаратурата е предназначена за употреба в закрити отопляеми помещения, без агресивни примеси, при нормална температура и влажност;
3. Транспортирането се извършва в закрити превозни средства, в подходяща опаковка. След транспортиране в зимни условия, преди употреба е задължителен престой от минимум 2 часа за аклиматизация на изделието;
4. Да се използват занулени ел. контакти и при работа апаратурата да не е подложена на удари и вибрации;
5. Върху вентилационните отвори да не се поставят предмети, които биха затруднили нормалното охлаждане на апаратурата;
6. При възникване на проблем, преди да се обърнете към гаранционния сервиз, моля проверете следното:
- Напрежението в контакта;
- Правилното включване на конекторите на кабелите;
- Настройките на апарата;
 
ПОВРЕДИ, ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА КОИТО НЕ Е НЕБХОДИМО ДА СЕ ПОРЪЧВАТ ЧАСТИ ОТ ЧУЖБИНА, СЕ ОТСТРАНЯВАТ В СРОК ОТ 2 ДО 7 РАБОТНИ ДНИ.
При необходимост да се поръчват части от чужбина, срока за отстраняване на повредата е до 30 работни дни.

X