Запиши се за email бюлетина на SlimCityX

Получавай първи информация за нови продукти, събития и големи промоции

Наноколоиден генератор - SlimCity 023

Наноколоиден генератор - SlimCity 023
Click image for Gallery
  • Код: SlimCity 023
  • Наличност: Налично
  • 2 200.00лв.
X
Заявка за консултация
+
-

TBI Bank
Кредитен калкулатор

Това е уникална нанотехнология с платина! При протичане на ток с висока плътност през метал с максимални съпротивителни характеристики се образува експлозия, която превръща платината в плазмено състояние. При този процес за много кратко време от образувалата се  плазма се получават милиони наноколоидни частици с размер 3 nm. Платината е един от най-добрите антиоксиданти и е полезна при терапии против стареене.
 Нанотехнологията позволява:
- намаляване на бръчките като възстановява колагена
- повишаване хидратацията на кожата
- повишаване защитата на кожата, оказвайки силно антисептично и антиоксидантно действие

Нанотерапията е една от последните иновации на козметичната индустрия. Не зависи от слънце или студ, може да се работи през всички сезони. Нанотерапията, за разлика от други процедури за лице и деколте, които вкарват активни вещества на по-горни слоеве, дава резултатност в по-дълбоките слоеве на кожата. Едновременно с третирането на определения проблем на кожата има и антиоксидантно действие.
Какво представлява нанотерипята? Платиновият наноколоиден генератор използва протичането на ток с висока плътност през метал с максимални съпротивителни характеристики. Серума с който се извършва нанотерапията се активира светлинно и се преобразува в плазма, обогатена с платина. Получават се наноколоидни частици с размер 3 nm. Те проникват в дълбоките слоеве на кожата и безпроблемно се усвояват. Наноколоидната плазма се апликира разнообразно, в зависимост от използваната апаратура за мезотерапия и се третира кожата. Съвместимост с други процедури? Нанотехнологията е съвместима с RF, кислородна терапия и фототерапии. Прилагането на нанотерапия седмица след химичен или билков пилинг възстановява и регенерира кожата още по-добре. Колко процедури са необходими? Може да се направи като самостоятелна процедура, когато трябва спешно кожата да изглежда добре или курс от 4 процедури като лечение.
 
Характеристики:
- светлинно активиране
- мигновено проникване
- ефикасно антиоксидиране
- предпазва кожата от окисляване


Работна теория
Платината е с химически символ Pt. Тя е плътен, мек, сферографитен, скъпоценен, сиво-бял метал. Използването на платината като хранителна добавка е одобрено от Министерството на здравеопазването, труда и социалните грижи в Япония. Нано платиновите комплекти съдържат Pt 99.99, която е и силен антиоксидант. Платината е полезна при терапиите против стареене.
 
 
Въздействие върху кожата
 
Намалява бръчките и възстановява колагена
Повишава хидратацията на кожата и задържа влагата в кожата
Засилва защитата на кожата и има силно антисептично и силно антиоксидантно действие.Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
X