Запиши се за email бюлетина на SlimCityX

Получавай първи информация за нови продукти, събития и големи промоции

Корейска технология Мезо Пистолет с 34 g игли

Корейска технология Мезо Пистолет с 34 g игли
Click image for Gallery
  • Код: Magic Filler II
  • Наличност: Налично
  • 3 500.00лв.
    3 200.00лв.
X
Заявка за консултация
+
-

TBI Bank
Кредитен калкулатор

Корейска технология Мезо Пистолет с 34 g игли


Анти-ейджинг мезотерапията е техника, която представлява въвеждане на активни вещества чрез повърхностни микроинжекции с цел редуциране на недостатъците по кожата.

Мезотерапията може да се комбинира с друг вид терапии или да се използва като алтернатива на някои терапии. Макар че сама по себе си анти-ейджинг мезотерапията е отлична, тя чудесно може да се съчетае с пилинги, ботулинов токсин и дермалните филъри.


С подходящи продукти могат да се постигнат незабавни и дълготрайни резултати като:

  • ·        Хидратация, подхранване и антиоксидантно действие;
  • ·        Редуциране на бръчки;
  • ·        Избистряне на тена;
  • ·        Намаляване на зачервяванията;
  • ·        Незабавен и естествен повдигащ ефект.

Терапията отнема от 30 до 45 минути и пациентът може незабавно да се завърне към ежедневната си дейност. Терапевтичният протокол зависи от възрастта на пациента и от типа на кожата, но обикновено са необходими 8 сеанса, прилагани веднъж седмично.


Какви са предимствата при работа с Мезо пистолет?

   - Терапията с Magic Filler има по-високо ниво на точност и ефективност и свежда болката и рискът от синини до минимум. Magic Filler постига това благодарение на следните технологични характеристики:
    - Автоматично настройване на дозата и скоростта на иглата, за да извършва стабилни и прецизни движения, което прави процедурата почти безболезнена.
    - По време на инжектирането само иглата се движи назад и напред, като по този начин осигурява деликатност и избягва натиска, който причинява болка.

   - Благодарение на изключително високата честота на инжекции (500 микро инжекции на минута или 8-9 в секунда), фибробластите в кожата допълнително се стимулират, което води до синтез на колаген.
    - Количеството на инжектирания материал е значително по-голямо и разпределено по-точно и равномерно. Magic Filler намалява вибрациите на иглата. Това води до по-малко болка и по-малко натъртвания и позволява лечение на по-чувствителни области като очите, устните, лицето и скалпа.

 

Стандартът от следващо поколение - Magic Filler 2

 

Стандартът на инжекторите на мезо пистолетите ще бъде разделен на това дали е възможно да се инжектира активно вещество с висок вискозитет с многофункционална игла от 34G или не.

 - Използването на игли с габарит 34, намалява страничните ефекти от терапията като кървене, болка и подуване, така че анестезията не е необходима.

 - Употребата на мулти-игла 34G  намалява загубата на активна субстанция.

 - Чрез използването на мулти игла 34G активната субстанция се инжектира под високо налягане, така че да се разпространи възможно най-широко в приложената област на кожата.

-           - При използването на мулти-игла с габарит 34 е възможно да се инжектират хиалуронова киселина и ботулинов токсин (Botox) с висок вискозитет при минимален дискомфорт и загуба на активна субстанция.

 

Предимства на Magic Filler 2

1. Първото преносимо устройство, което може да инжектира активна субстанция с висок вискозитет с мулти игли 34g.

2. Мощнен въртящ мотор, който осигурява по-голяма мощност и по-бърза скорост.

3. Валовата част е изработена от неръждаема стомана, а зъбчатата от месинг за по-голяма издръжливост.

4. Възможност за да се инжектиране в 18 стъпки. (9 стъпки за 30-32G, 9 стъпки за 33-34G)

5. Използва мощен засмукващ мотор (max -420 mmHg) и всмукателен филтър с цел да се предотврати повреда на всмукателния мотор.

6. Оборудван с батерия със супер капацитет. (2600 mA)

7. Лесен за използване.

8. Възможност за връщане в желаната позиция чрез автоматичната функция за заден ход на буталото. (0.5, 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0cc)

9. Лек и удобен.

10. LCD дисплей.

11. Чрез използването на 5P (пина) или 9P мулти игли се скъсява времето за третиране.

12. Намалена загубата на активно вещество чрез инжектиране в правилната зона на третиране.


Made in South KoreaТози апарат е с 2 години гаранция, безплатна доставка, професионално обучение, сертификат за обучението, съдействие при изготвяне на рекламна стратегия и непрекъсната клиентска поддръжка.


За повече информация може да заявите Безплатна Консултация от нашия нов бутон по-горе или да се свържете с нашите Експерти по Медицинска Физика на 0877 555 111.

 

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
X