Запиши се за email бюлетина на SlimCityX

Получавай първи информация за нови продукти, събития и големи промоции

ЛИПОШОК - Високоинтензивен фокусиран ултразвук за тяло - SlimCity 094

ЛИПОШОК - Високоинтензивен фокусиран ултразвук за тяло - SlimCity 094
Click image for Gallery
  • Код: SlimCity 094
  • Наличност: По заявка
  • 16 300.00лв.
    15 700.00лв.
X
Заявка за консултация
+
-

TBI Bank
Кредитен калкулатор

Л И П О Ш О К - НАЙ-НОВАТА HIFU ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ!!!


Високоинтензивен фокусиран ултразвук (ВИФУ).

При другите неинвазивни методи за премахване на мазнини, като радиочестотни машини и лазери, значителна част от отдадената енергията се абсорбира или разпръсква близо до епидермиса (повърхността на кожата), като това намалява проникването в мастната тъкан и постига само временни резултати.

Ултразвуковата енергия, от друга страна, се използва за проникване през кожните слоеве и достига до мастната тъкан, без да наранява кожата или заобикалящите тъкани. Други ултразвукови технологии за контуриране често използват ниска интензивност, ниска честота или нефокусирана енергия, което изисква няколко процедури и може да доведе до непредвидими резултати. Липошок използва високоинтензивен фокусиран ултразвук (ВИФУ), за да унищожи перманентно третираната мастна тъкан и постига желания резултат само след една едночасова процедура.Тази система фокусира енергия на специфична дълбочина в мастната тъкан без увреждане на кожата или околната тъкан. Тялото по естествен начин обработва и окончателно отстранява разрушената мастна тъкан за период между 8 и 12 седмици.

Еднократно третиране гарантира минимум с 2,5 сантиметра по-слаба и контурирана талия.


Има ли болка при сеанса?

Повечето пациенти изпитват минимален към умерен дискомфорт, свързан с гъделичкане и/или затопляне.

Всички имаме различен праг на чувствителност, затова може да има и усещане за лека болка. Някои от пулсовете при третирането могат да бъдат по-болезнени или некомфортни и това е нормално. По време на процедурата, при необходимост прилагаме техники за обезболяване, като изстудяваме зоната впръсквайки постоянно студена вода или прекъсване подаването на импулса, докато зоната се възстанови.


Как работи?

Неинвазивен и неоперативен - Инвазивните процедури за премахване на мазнини, като липосукцията, обикновено носят хирургични рискове и изискват специални последващи грижи и дълъг период за възстановяване след третирането. За разлика от този вид хирургия ЛИПОШОК е неинвазивен и пациентите се връщат към нормалното си ежедневие веднага след процедурата.


Контуриране според Вашите нужди.

Натрупването на мазнини не е еднакво при всички пациенти. Други неинвазивни методи за контуриране имат ограничения при третирането на определени зони, отнемат няколко часа за процедура или няколко последователни процедури, за да постигнат резултат.

Липошок системата е напълно приспособима към специфичните нужди на клиента, позволява цялостен контрол над количеството енергия, която се използва и конкретната зона, на която се доставя. Така се гарантира адекватно решение за всеки отделен клиент в рамките на само една едночасова процедура


Размера на обработваемата площ е 46х46мм. като един импулс прави 576 точки!Резултати

Видимите резултати се наблюдават от 8 до 12 седмици след процедурата, което е необходимият период да бъдат елиминирани разрушените мастни клетки от тялото в хода на естествения възстановителен процес. Проведените лабораторни изследвания на кръвната картина на пациенти през първата, втората, четвъртата, осмата, дванадесетата и двадесет и четвъртата седмица след процедурата не показват клинично значими изменения в показателите.

100% от клиентите свалят най-малко 2,51 сантиметра от обиколката на талията.

82% от клиентите свалят 3,21 сантиметра от обиколката на талията.

51% от клиентите свалят 4,36 сантиметра от обиколката на талията.

44% от клиентите свалят 4,61 сантиметра от обиколката на талията.

*Резултатите варират в зависимост от индивидуалните особености на клиент


Технически параметри:

2 касети: /1бр, 0,8см  и 1бр. 1,3см/ всяка с по 600 импулса

Енергия - от 30 до 75 J


Този апарат е с 2 години гаранция, безплатна доставка, професионално обучение, сертификат за обучението, съдействие при изготвяне на рекламна стратегия и непрекъсната клиентска поддръжка.

 

За повече информация може да заявите Безплатна Консултация от нашия нов бутон по-горе или да се свържете с нашите Експерти по Медицинска Физика на 0877 555 111.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
X