Запиши се за email бюлетина на SlimCityX

Получавай първи информация за нови продукти, събития и големи промоции

Професионален Липолазер Апарат за отслабване

Професионален Липолазер Апарат за отслабване
Click image for Gallery
  • Код: 051
  • Наличност: Налично
  • 4 145.00лв.
    2 990.00лв.
X
Заявка за консултация
+
-

TBI Bank
Кредитен калкулатор

Липолазер с цели 10 лазерни пада
Само сега на невероятна промоционална цена!!!

Спецификации
Дължина на вълната:  650nm;
Големи падове: 6 броя диодни лазера;
Малки падове: 4 брой диодни лазера;
Максимална мощност: 400W


Технологията ЛИПОЛАЗЕР е най-новата мода в борбата с излишните килограми и сантиметри. До този момент е едно от последните разработки на лазераната липолиза и е представено като алтернатива на липосукцията.

Това е нов начин за постигане на желаната форма на тялото без операции и изтощителни диети.  

Технологията Липолазер използва ниски нива на лазерна енергия, която взаимодейства химически и биологически с мастните клетки, причинявайки „фотобиомодулация”. Това води до промяна на химичния състав на клетката и предизвиква освобождаване на ензима Липаза, който разгражда триглицеридните молекули на мастни киселини и глицерол. Благодарение на този процес те се освобождават през канали в клетъчните мембрани и се транспортират през организма до тъканите, където се използват за производството на енергия при обмяната на веществата т.е. подобряват метаболизма. Този процес е естествена реакция на организма, когато той е принуден да използва собствените си енергийни запаси. 

Технологията Липолазер не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносната система. С други думи тя не причинява неестествени за организма реакции. Леки упражнения или друг вид активност след процедурата засилват ефекта и спомагат за максималното нормализиране на метаболизма, което води до пълното изхвърляне на мастните киселини от тялото. 


Този апарат е с 2 години гаранция, безплатна доставка, професионално обучение, сертификат за обучението, съдействие при изготвяне на рекламна стратегия и непрекъсната клиентска поддръжка.

За повече информация може да заявите Безплатна Консултация от нашия нов бутон по-горе или да се свържете с нашите Експерти по Медицинска Физика на 0877 555 111.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
X