Запиши се за email бюлетина на SlimCityX

Получавай първи информация за нови продукти, събития и големи промоции

LED лампа за лице - SlimCity 090

LED лампа за лице - SlimCity 090
Click image for Gallery
  • Код: SlimCity 090
  • Наличност: Налично
  • 4 690.00лв.
    2 990.00лв.
X
Заявка за консултация
+
-

TBI Bank
Кредитен калкулатор

LED светлинна терапия

 PDT (Photo Dynamic Therapy) е виско ефективен и безболезнен метод за подмладяване и лечение на кожни проблеми. Този метод се осъществява посредством взаимодействие на светлината, доставена чрез светодиоди (LED - Light Emitting Diodes), с епидермиса, предизвиквайки био-стимулация на клетъчните рецептори.PDT предлагаедин напълно естествен, неаблативен метод за подмладяване на кожата чрез засилване на естественотообновяване и регенерацияна клетките. Светлината, излъчваща се от светодиодите взаимодейства с клетките и ги стимулира да произвеждат нов колаген и еластин. Благодарение на това действие на PDTщети, причинени от слънцето, околната среда, естественото стареене и други външни фактори могат да бъдатбезопасно и безболезнено отстранени.Различни изследвания по света показват, че PDT стимулира кръвообращението и лимфата, намалява възпалението и подобрява клетъчния метаболизъм и синтеза на протеини (колаген).
Приложение на всеки цвят светлина:
1. Червената светлина е за подмладяване на кожата;
2. Синята светлина е за лечение на акне;
3. Лилавата светлина е комбинация от червена и синя светлина, тоест тя съчетава функциите и на двете светлини
4. Жълтата светлина дава енергия на кожата и засилва имунната и способност;
5. Зелената светлина се използва за релаксиране на кожата и отпускане след напрегната работа;
6. Оранжевата светлина се използва за подобряване на метаболизма на кожата. 

Действие на светлината:
Червенатасветлина:Засилва петкратно производството на колаген в дермата, задейства регенериращите механизми на кожата и стимулира производството на фибробласти в организма. Фибробластите – това са основни клетки на съединителната тъкан, произвеждащи компоненти на междуклетъчното вещество – строителен материал за колаген и еластин. Лечение: - редуциране процесите на стареене – намалява бръчките и възвръща елстичността на кожата; - лечение на пигментация; - лечение на капиляри, - лечение на разширени пори; - лечение на акне; - възстановяване на увредена кожа.

Синята светлина: Има силино успокояващо, отводняващо и детоксикиращо действие. Оптимизира дейността на лимфата и кръвоносната система. Лечение: - лечение на възспаления; - лечение на акне.

Лилава светлина:Тя е съставена от синятаи червенатасветлина. Подобрява микроциркулацията и тъканта се насища с кислород, в резултат на това се повишава производството на колаген и еластин. Реконструира структурата на колагеновата тъкан. Лечение: - заличаване на бръчките; - подобряване еластичността на кожата; - изсветляване на тена; - възстановяване на увредена тъкан.

Жълтата светлина: Има анти-бактериален ефект; подобрява действието на имунната и нервната система; подобрява цялостното състояние на кожата. Лечение: - възобновяване и балансиране на чувствителната кожа.

Зелената светлина: Балансира пигментацията; релаксира и подхранва кожата. 

Оранжева светлина: Увеличава клетъчната енергия и ускорява метаболизма.

Предимства:
1. Силна енергия и плътност;
2. Шест вида светлина: (червенa, синя, жълта, червена + синя = лилава, червена + жълта = оранжева, жълта + синя = зелена);
3. По – гояма площ на обхват; подходящ дизайн според формата на лицето;
4. Подходящо за всеки тип кожа;
5. 100% безопасност при работа;
6. Без увреждане на кожата и странични ефекти;
7. Лекота и удобство при работа;
8. Дълъг живот на лампите;
9. Не се изисква операторът да е медицинско или професионално лице;
10. Подходящо за всеки тип кожа;


Напрежение: 220V
Опаковка: 70 * 42 * 84 cm
Брутно тегло: 20 килограма
Мощност: 100W
Честота: 0-110 Hz
Обхват: 50cm×20cm
Опаковка: 45 * 92 * 32 см
Цвят: Бял


 Този апарат е с 2 години гаранция, безплатна доставка, професионално обучение, сертификат за обучението, съдействие при изготвяне на рекламна стратегия и непрекъсната клиенска поддръжка.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
X