Запиши се за email бюлетина на SlimCityX

Получавай първи информация за нови продукти, събития и големи промоции

Козметичен апарат за водно дермабразио, кислородна терапия и диамантено микродермабразио

Козметичен апарат за водно дермабразио, кислородна терапия и диамантено микродермабразио
Click image for Gallery
  • Код: SlimCity 030
  • Наличност: Налично
  • 5 990.00лв.
    3 650.00лв.
X
Заявка за консултация
+
-

TBI Bank
Кредитен калкулатор

АКВА ПИЛИНГ СИСТЕМА 3 в 1 /водно дермабразио, диамантено дермабразио и кислороден спрей/


При закупуване на апарата вие получавате ПОДАРЪК

разтвори за водно дермабразио:НАКРАЙНИЦИ:


1. Диамантено микродермабразио -  напълно неинвазивна процедура, която цели внимателно да освежи кожата на лицето, чрез  отстраняване на мъртвия горен слой клетки. Процедурата се извършва чрез специално полирани с диамантен прах глави. Целта е за се изглади повърхността на кожата, като същевременно се стимулира нейното обновяване. Може да се прави на всяка част на тялото , но предимно се използва за лице и шия. Лек вакуум ексфолира 20-25 микрона от най-външния рогов слой, след което се разкрива по-свежата и млада кожа отдолу. Може да се прилага на всички и няма ограничения по отношение на омазняване, цвят и възраст.   Също има способността на изглажда най-фините бръчици около устата и очите.  Дава много добри резултати и за избелване и заличаване на пигментните петна по лицето и ръцете.  Ползва се също за третиране на стрии.


2.Кислороден спрей Кислородът спомага за ускоряване на обменните процеси в клетките и стимулира тяхната регенерация. Редица фактори оставят своите следи върху кожата ни, а в следствие на възрастта обмяната на веществата се забавя, което води и до намаляване на колагена и еластина в клетките и поява на първите бръчки и пигментни петна. Кислородната мезотерапия има дълбок хидратиращ и лифтинг ефект като стимулира обмяната на веществата в клетките, прави кожата гладка свежа и дълбоко хидратирана. Кислородът е в състояние успешно да замести иглената мезотерапия , като може да се ползва със всякакви ампули, коктейли и серуми на водна основа, съобразени стриктно със нуждите на конкретния клиент. Това е единствената процедура, при която се работи без никакъв риск, дори и в зоната около очите и горния клепач.  Може да се прави целогодишно. Добре е да се започне от 25 годишна възраст.


3.Водно дермабразио почистване от запушени пори и комедони, подхранване с коктейл по избор и хидратиране в 1 процедура.
Водното дермабразио е най-иновативната технология за почистване на лицето. То е напълно безболезнено, без странични ефекти и може да се прави целогодишно. За разлика от вече познатото ни диамантено дермабразио, водното почиства кожата в дълбочина, но не излющва горния слой и именно това го прави подходящо за използване през всеки сезон от годината. През зимния сезон двете технологии могат да се използват много успешно и в комбинация. Благодарение на специално разработени дюзи и нежен вакуум, апаратът завихря водната струя и безпроблемно премахва комедони и черни точки, като изчиства порите в дълбочина. Могат да се използват всякакви серуми на водна основа, в зависимост от спецификите на кожата.Тази процедура е изключително подходяща при чувствителни кожи.Предимствата на процедурата са редица, но за да има тя наистина добри резултати е необходимо да се прилагат основните ѝ стъпки последователно в комбинация с избора на правилни разтвори.

Резултатите от водното дермабразио са:  
  • Изравняване релефа на кожата.
  • Дълбоко почистване.
  • Интензивно хидратира кожата.
  • Оказва подмладяващо действие с осезаем  до 2 дни лифтинг ефект.
  • Подобряване тена на лицето.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Волтаж: 220V/50Hz
Мощност: 150VA
Налягане: 100Kpa 

Този апарат е с 2 години гаранция, безплатна доставка, професионално обучение, сертификат за обучението, съдействие при изготвяне на рекламна стратегия и непрекъсната клиентска поддръжка.

За повече информация може да заявите Безплатна Консултация от нашия нов бутон по-горе
се свържете с нашите Експерти по Медицинска Физика на 0877 555 111.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

Свързани продукти

X