Запиши се за email бюлетина на SlimCityX

Получавай първи информация за нови продукти, събития и големи промоции

Статии


Термалифт  –  новата неинвазивна супер лифтинг технологияНеинвазивните процедури за лице стават все по-популярни и търсени. Но много от тях като HIFU, например, не могат да удовлетворят всички изисквания на пазара, поради нуждата от скъпите консумативи. Последната всикотехнологична лифтинг иновация се казва Термалифт. Тя компенсира недостатъците на досегашните неинвазивни методи като постига едни от най-забележителните резултати до този момент.Термалифт е ново поколение неинвазивна технология за лифтинг и стягане на кожата, без нежелани реакции и странични ефекти. Технологията..
Как липсата на кислород влияе на състоянието на кожата? Липсата на кислород пряко засяга състоянието на всички органи и тъкани на човешкото тяло. За мнозина терминът като хипоксия (по-ниско съдържание на кислород) е разбираем и не се нуждае от допълнително пояснение. В условия на недостиг на кислород се нарушават метаболитни процеси на клетъчно ниво и се увеличава количеството на свободни радикали в организма, в следствие, на което тъкани не са в състояние да изпълняват напълно своите функции и това се отразява на върху кожата.  Как кислородът достига до клетките на кожата? П..
Най-ефективните технологии за трайна епилация и техните модификации. Или какво е важно да знаем при избора на апарат за трайно премахване на окосмяването?Живеем във времена, в които технологиите се развиват със светкавична и това променя коренно нашия живот. Ставаме все по-взискателни и внимателни към морето от информация, което ежеминутно ни залива. Тъй като ежедневието ни е все по-динамично, търсим най-бързите и ефективни решения във всеки един аспект.Един от проблемите, който е на дневен ред за съвременните жените, дори и за доста мъже е ефективната и дълготрайна епилация. Домашните методи ..
Когато избирате фирма за козметична апаратура и въобще за всякаква апаратура, първото нещо, което трябва да направите е да разберете дали имат сервиз и какво представлява той.Много фирми твърдят, че имат ремонтно обслужване, но всъщност това не е така. Трябва внимателно да проучите фирмата, с която възнамерявате да работите в бъдеще, защото закупуването на професионална техника не свършва в момента на плащане. Точно от този момент започват професионалните отношения. Тази фирма трябва да е ваш надежден партньор, защото в случай на възникнал проблем вие може да започнете да губите..
Радиочестотният лифтинг e неинвазивна процедура за лице, която води до незабавно изглаждане на фините бръчки без намесата на пластична хирургия. Радиочестотния лифтинг се наложи като най-добрата неоперативна  терапия за изглаждане кожата на лицето. Той стимулира фибробластите и производството на нов колаген, благодарение на затоплянето на дермата в голяма дълбочина. Новообразувалият се колаген изгражда нова здрава мрежа, която изпъва фините линии. В общия случай резултатите са видими веднага след първата процедура, като се наблюдава заглаждане фините бръчки, озаряване на те..
Според последните изследвание започваме да стараем едва на 20 годинишна възраст. Причините затова са много – неблагоприятна екологична среда, стрес, неправилно хранене, прекомерно излагане на вредни слънчеви лъчи без защита, лоши навици и други фактори. Какво представлява стареенето от гледна точка на биологията? Ако броят на ежедневно умиращите клетки надвишава този на новосформиралите се дори и с 1%, кожата започва безвъзвратно да старее. Една от процедурите, която може да възстанови този баланс в положителна посока е кислородната мезотерапия.Какво представлява кислородната мезотерап..
Есента и зимата са най-подходящите периоди за редица терапии, тъй като много по-кратко време сме навън, тялото ни е покрито с повече дрехи и слънчевите лъчи не са така агресивни. Поради тези причини кожата ни не е изложена толкова на слънце както през лятото и рискът от образуването на нежелана пигментация е много по-минимален. С настъпването на есента започва сезонът на тези 6 процедури:1. IPL (Intensive Pulse Light) Как действа: IPL e чудесен метод за лечение на спукани капиляри, кожни зачервявания/ розацея, акне, пигментация по лицето, шията, гърдите и ръцете. Освен това IPL е..
Вакуумно асистираните диодни лазери направиха огромна крачка напред в борбата с нежеланото окосмяване. Те използват най-съвременната лазерна технология в комбинация с вакуум, благодарение, на което времето, необходимо за една процедура значително намалява. Същевременно не се усеща никакъв дискомфорт по време на самата процедурата, а крайният резултат е много по-добър в сравнение с всички останали лазери до този момент.ПроцедураПо време на процедурата вакуумът нежно издърпва кожата към работния накрайник на лазера и тя се допира плътно благодарение на вакуумното налягане. Когато кожата ..
Миналата есен в бюти индустрията навлезе процедура, която някои специалисти вече наричат революция в апаратната козметология, с което не е трудно да се съгласим: никога до този момент не е било възможно да се отървем от излишните мазнини толкова бързо и лесно.Технологията за високо интензивно ултразвуково (HIFU) топене на мазнините позволява точно въздействие на проблемните участъци и достигане на желания резултат само с една процедура. Този метод за нехирургично отстраняване на мазнините веднага става хит във водещи клиники в естетичната медицина и печели голям успех и признание както..
И двата метода лазерна епилация и IPL (интензивна пулсираща светлина) обикновено се считат за безопасни и ефективни решения за епилация.Въпреки че IPL всъщност не е лазер, може да се сравнят двата метода. Основната технологична разликата между тях е, че лазерът използва светлина с една специфична дължини на вълната, докато IPL използва пълния спектър. Това означава, че за разлика от лазерите, които могат да доставят само една фиксирана дължина на вълната, IPL може да освободи светлина с различна дължината на вълната. Накратко, IPL използва интензивни светлинни импулси вместо лазерни л..
Показани са 1 до 10 от 27 (3 страници)

Последни публикации - Всички публикации

Скъпи приятели и клиенти, посетете ни на 27-мото издание на Италианския Фестивал на Красотата в Пловдив.Всеки посетител на щанда на SlimCity ще може да се възползва от супер отстъпки на нашите продукти.www.slimcity.bgОчакваме ви на 23, 24 и 25 март в Международен панаир Пловдив, палата 2...
И тази година SlimCity ще вземе участие на Дермато козметичения симпозиум Beauty Wоman, организиран от сп. Beauty Woman.Събитието събира на едно място най-модерните козметични и апаратни процедури, представени от утвърдени лекари!SlimCity вече е официален представител на японския високо технологичен бранд Fotora. Всички посетители на събитието ще имат възможността да тестват новото поколение лазерни системи за епилация на Fotora.Освен това ще представим и корейските мезо пистолети Magic Filler II с уникални по рода си свръх финни игли, при работата, с които дори не е необходима анестезия.Обога..
БЪДЕЩЕТО НА КОЗМЕТИЧНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ВЪВ ВАРНАНие от SlimCity ви очакваме на Varna Beauty Space 2017, хотел Черно море на 31.10 и 01.11.Не пропускайте да се запознаете от близо с модерните технологии в козметичната апаратура...
Термалифт  –  новата неинвазивна супер лифтинг технологияНеинвазивните процедури за лице стават все по-популярни и търсени. Но много от тях като HIFU, например, не могат да удовлетворят всички изисквания на пазара, поради нуждата от скъпите консумативи. Последната всикотехнологична лифтинг иновация се казва Термалифт. Тя компенсира недостатъците на досегашните неинвазивни методи като постига едни от най-забележителните резултати до този момент.Термалифт е ново поколение неинвазивна технология за лифтинг и стягане на кожата, без нежелани реакции и странични ефекти. Технологията..
X