Запиши се за email бюлетина на SlimCityX

Получавай първи информация за нови продукти, събития и големи промоции

Апарат за Фракционен Радиочестотен Лифтинг - SlimCity 220

Апарат за Фракционен Радиочестотен Лифтинг - SlimCity 220
Click image for Gallery
  • Код: 220
  • Наличност: Налично
  • 12 900.00лв.
    12 900.00лв.
X
Заявка за консултация
+
-

TBI Bank
Кредитен калкулатор
Фракционен Радиочестотен Лифтинг за реконструкция на овала и кожатаПРИНЦИП НА РАБОТА

Фракционната RF система е неинвазивен метод за стягане, повдигане и оформяне на лицето и тялото без нужда от възстановителен период. Радиочестотната технология достига до дълбоките колагенови слоеве на кожата. Топлината помага за премоделирането на съществуващия колаген и за производството на нов, което подобрява гладкостта и текстурата на повърхността на кожата. Фракционната RF система използва собствения процес на колагенообразуването, за да предизвика естествено стягане на овала, което може да продължи до десет години. Кожата изглежда значително по-стегната, по-гладка и по-млада и в много случаи резултатите са сравними с пластичната хирургия.
ПРЕДИМСТВА

Фракционният RF използва патентована монополярна капацитивна радиочестотна технология (CRF), която безопасно доставя топлина и енергия дълбоко в трите слоя на кожата. Тъй като достига до много по-голяма дълбочина в сравнение със стандартните RF технологии, CRF процедурите имат много по-мощно стягащо и повдигащо действие, а също така подобряват тонуса и текстурата на кожата.  


Други технологии за лифтинг на кожата обикновено осигуряват резултати, които изчезват в рамките на седмици или месеци, защото не третират кожата толкова дълбоко и силно, колкото фракционния RF.ПРИЛОЖЕНИЕ

  • Стяга кожата и я прави по-еластична;
  • Подобрява текстура и изглажда кожата;
  • Извайва контурите по челюстта и брадичката;
  • Заличава бръчките и фините линии;
  • Прибира увисналата кожа по лицето и тялото.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

RF Честота: 6.78MHz;

Енергийна мощност: 400W;

RF плътност: 10-40j / cm2;

Размер на приставките: 0.25 cm2, 3 cm2, 9 cm2;

Живот на приставките: 3000 импулса;

Дисплей: 8 “TFT цветен сензорен екран;

Размери: 420 * 380 * 1200 mm.
Този апарат е с 2 години гаранция, безплатна доставка, професионално обучение, сертификат за обучението, съдействие при изготвяне на рекламна стратегия и непрекъсната клиентска поддръжка.


За повече информация може да заявите Безплатна Консултация от нашия нов бутон по-горе или да се свържете с нашите Експерти по Медицинска Физика на 0877 555 111.Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
X